Over Ons

Welkom bij Couleur d'Anvers - uw verfwinkel en decoratie-expert in Deurne!

Ons verhaal

Couleur d'Anvers is ontstaan uit een gedeelde liefde voor verf en decoratie. Onze oprichters hebben jarenlange ervaring in de verfindustrie en een diepgewortelde passie voor het creëren van prachtige interieurs. In 2020, openden ze de deuren van Couleur d'Anvers met als doel een plek te creëren waar klanten hoogwaardige producten kunnen vinden en persoonlijk advies kunnen ontvangen om hun projecten te laten slagen.

Bij Couleur d'Anvers geloven we dat kleur een krachtig hulpmiddel is om emoties uit te drukken en ruimtes te transformeren. Onze missie is om u te inspireren en te ondersteunen bij het creëren van uw perfecte omgeving. Of u nu uw huis opknapt, een kantoorruimte wilt verfraaien of een commercieel project uitvoert, we zijn er om u te helpen bij elke stap.

Onze winkel biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten, waaronder verven, lakken, schildergereedschap, vloerbekleding, wandbekleding en meer. We werken alleen samen met gerenommeerde leveranciers om u de beste kwaliteit en keuze te garanderen. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren over kleurcombinaties, technieken en decoratieve toepassingen, zodat u uw visie werkelijkheid kunt maken.

Bezoek ons nu en neem contact op!

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of heeft u behoefte aan deskundig advies? Aarzel niet langer en breng ons een bezoek in Deurne!