Couleur d'Anvers

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen? We hebben de antwoorden! Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over onze producten en diensten bij Couleur d'Anvers. Als uw vraag hier niet tussen staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Kan ik bij Couleur d'Anvers verf op maat laten mengen?

Absoluut! Bij Couleur d'Anvers beschikken we over een verfmengmachine, waarmee we verf op maat kunnen mengen. U kunt een kleurenstaal, een verfcode of een specifieke kleurwens aan ons doorgeven, en ons team zal ervoor zorgen dat u de gewenste verfkleur ontvangt.

Biedt Couleur d'Anvers ook bezorgdiensten aan voor grote of zware aankopen?

Ja, wij bieden bezorgdiensten aan voor grotere of zwaardere aankopen. Neem contact op met onze winkel om de mogelijkheden en kosten voor bezorging te bespreken. We streven ernaar om onze klanten een soepele en gemakkelijke winkelervaring te bieden, inclusief levering aan huis.

Kan ik bij Couleur d'Anvers terecht voor grotere projecten, zoals renovaties of commerciële klussen?

Zeker! Couleur d'Anvers is er niet alleen voor individuele klanten, maar ook voor grotere projecten en professionele klanten. Neem contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken, en we zullen ons best doen om u te ondersteunen bij uw projecten.

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande contactformulier in en ons vriendelijke team zal zo snel mogelijk reageren.

Maandag
07:00 - 18:00
Dinsdag
07:00 - 18:00
Woensdag
07:00 - 18:00
Donderdag
07:00 - 18:00
Vrijdag
07:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
Hartelijk dank! Je inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Ontdek het verhaal achter Couleur d'Anvers!

Benieuwd naar wie we zijn en waar we voor staan? Klik hieronder om meer te weten te komen over ons team, onze passie voor verf en decoratie, en wat ons uniek maakt.