Hotel Van der Valk / Gent
Hotel Van der Valk / Gent
Hotel Van der Valk / Gent

Couleur d'Anvers is van oorsprong een schilderbedrijf

Dat sinds 2016 actief is in alle mogelijke binnen- en buitenschilderwerken alsook behang - vloerwerken en raamdecoratie over gans Belgie.

Ons bedrijf is voornamelijk toespitst op grote en kleine bouwprojecten , en op enkele jaren tijd is uitgegroeid tot een groot team. Wij laten ons al jaren inspireren door ons gemotiveerd en ervaren personeel. Daarom dat wij  2020 de stap hebben gezet om een eigen verflabel onder de naam " Couleur d’Anvers " op de markt te plaatsen. Professionele en kwalitatieve verven.Aangevuld met een assortiment van verfbenodigdheden, raamdecoratie, vloerbekleding, plinten… Kortom, alles voor UW.van  A tot Z af te werken !

Meer dan 13 jaar ervaring en expertise zijn wij uw ideale partner voor al uw schilderwerken. Of dit nou privé, residentieel of industrieel is. Ook het zandstralen en gevelwerken behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Door gebruik te maken van de beste kwaliteitsproducten garanderen wij uw een prachtig eindresultaat wat jaren meegaat. Door te streven naar perfectie stellen wij uw altijd tevreden met resultaat dat ver boven uw verwachting uitsteekt.

Schilderwerken

Voor professioneel binnen schilderwerk kunt u altijd bij ons terecht.

Of het nou gaat om nieuwbouw of renovatie met ons vakmanschap zorgen wij voor de perfecte afwerking.

Onze diensten

Binnen schilderwerken

Meer weten

Grote Gebouwen

Meer weten

Zandstralen

Meer weten

Buiten- en Gevelschilderwerken

Meer weten

Pistool schilderwerken

Meer weten

Meer informatie

Contacteer ons per telefoon, e-mail of via ons formulier.