Diensten

Binnen schilderwerken

Voor professioneel binnen schilderwerk kunt u altijd bij ons terecht. Of het nou gaat om nieuwbouw of renovatie met ons vakmanschap zorgen wij voor de perfecte afwerking.

Grote Gebouwen

Ook voor het professioneel spuiten van grote gebouwen en panden kunnen u rekenen op een verbluffend eindresultaat. Wij zorgen ervoor dat u hier geen omkijken naar heeft.

Zandstralen

Door gebruik te maken van de beste zandstraal technieken kunt u rekenen op een verbluffend autheniek resultaat. Wij zandstralen zowel stenen als houten muren.

Buiten- en Gevelschilderwerken

De gevel van uw woning of gebouw wordt altijd gezien als uw visitekaartje. Gevels verdienen altijd extra aandacht doordat deze constant onderhevig zijn aan weersomstandigheden. Met onze expertise wordt uw gevel na uw wens geschilderd en/of gerenoveerd. Wij zorgen ook voor de bezetting van gevels. Uw ramen en deuren of dakgoten worden gedetailleerd aangepakt. Altijd een prachtig resultaat gegarandeerd.

Pistool schilderwerken

Wilt u uw project in het geheel schilderen. Dat kan met pistoolschilderwerken. Naast complete schildering kunnen wij met deze techniek ook in delen voor uw schilderen. Heeft uw liever een effect die zorgt dat motieven en oneffenheden worden weggewerkt. Ook dit is mogelijk met pistoolschilderwerken. Door gebruik te maken van de meest hoogwaardige producten zorgen wij ervoor dat u nog jarenlang plezier heeft.

Meer informatie

Contacteer ons per telefoon, e-mail of via ons formulier.