Binnenschilderwerken Wij verzorgen uw nieuwbouw- als renovatieproject.
Wij schilderen al uw muren en plafonds en met oog voor details.
Buiten- en GevelschilderwerkenUw gevel is het visitekaartje van een woning of gebouw: privé, residentieel of industrieel. Aangezien gevels constant onderhevig zijn aan weer, wind en andere eroderende invloeden, verdienen ze extra aandacht. Wij schilderen en renoveren uw gevel conform uw wensen. Wij gebruiken natuurlijk speciale producten gebruikt en wij precies wat wij moeten gebruiken voor een resultaat waar u nog jaren plezier gerust bent. Wij zorgen ook voor de bezetting van gevels. Uw ramen en deuren of dakgoten worden gedetailleerd aangepakt. 
TadelaktTadelakt is een natuurlijk pleistermateriaal waardoor je badkamer of keuken een warme, zuidelijke uitstraling krijgt. Het is een veelzijdig materiaal met een authentieke look. Het is ideaal voor vochtige ruimtes door de waterdichte eigenschappen. Vraag ons advies. U zult versteld staan van het resultaat!
Zandstralen (hout en gevels)Wij zullen u verbazen met onze technieken! Wij zandstralen zowel muren als houten en geven het een ongelofelijke charme die de authenticiteit volledig naar boven brengt.
PistoolschilderwerkMet pistoolschilderwerken schilderen wij projecten in één geheel. Wij kunnen met deze methode ook delen schilderen en zelfs met effecten. Hierbij worden bestaande oneffenheden en motieven weggewerkt. Door een combinatie van kleuren bekomen wij mooi en afwasbaar resultaat.